profile

Regionaal Landschap Meetjesland

Oostveldstraat 91 4, 9900 - EEKLO, 050700042
https://www.rlm.be

ACTIE ZAAD OP MAAT

Een bloemenrand oogt niet alleen mooi, maar is een heerlijk buffet voor bijen, vlinders en andere insecten. Op hun beurt profiteren akkervogels van het aanbod aan voedsel (insecten en zaden) en dekking. 


Woon je in ons werkingsgebied (Aalter, Assenede, Deinze, Eeklo, Evergem, Kaprijke, Lievegem, Lochristi, Maldegem, Nazareth, Sint-Laureins, Wachtebeke, Zelzate, Zulte)? Dan kan je via Regionaal Landschap Meetjesland zaaigoed bestellen voor bloemrijke hoekjes. Dat is mooi voor het oog en goed voor onze inheemse fauna en flora. We organiseren deze keer een groepsaankoop voor 2 zaadmengsels: per 0,5kg, 1kg, 5kg. Deze actie is op maat van zowel landbouwers, natuurverenigingen, imkersbonden, scholen, gemeentebesturen, jagers als particulieren. 

Bestel zeker voor 16 februari 2022. Je bestelling kan je ophalen op de aangekruiste datum en het gemeentelijk afhaalpunt.

Plantgoed

Kies je plantgoed
Overzicht
Totaal

0.00

050700042

Contacteer ons indien u vragen of problemen heeft.

AanplantingsgegevensSleep de marker naar de exacte plantplaats wanneer die plaats niet helemaal overeenkomt met het opgegeven adres.
Via "+" en "-" op het kaartje kun je in- en uitzoomen, via de pijltjes of met de muis kun je over de kaart bewegen.
Het is voor ons van belang de exacte aanplantingsplaats te kennen: sommige waardevolle gebieden komen in aanmerking voor extra ondersteuning door RLGC.
In dat geval word je daarover door onze medewerkers gecontacteerd.

coördinaten aanplanting; worden automatisch ingevuld

Ontwikkeld door JAAN bv © 2018